Massi Di Mandorlaia

Massi di Mandorlaia dækker 110 ha omkring en bondegård fra det attende århundrede og er beliggende i centrum af Morellino-territoriet i et område, der er kendt for sin vinproduktion. Det varme og tørre klima kombineret med havbrisen og store temperaturudsving mellem dag og nat er optimal for en afbalanceret modning. Takket være dette producerer Massi di Mandorlaia rigtig gode vine og er blevet et vigtigt referencepunkt i Morellino di Scansano.

 

Vingården

Da Massi di Mandorlaia blev købt i 1998, blev jorden dyrket marginalt. Vinudviklingen begyndte fra bunden af: genopbygningen af ​​ukultiveret land og plantningen af vinstokkene. Bakken Massi di Mandorlaia er en skråning med optimal eksponering mod syd / syd-vest i en højde mellem 200 og 320 m. Jordbunden er kompakt og kalkholdig, hvilket skaber positivt komplementære situationer for kvaliteten af ​​vinene.

Jordbearbejdningen viste sig straks at være meget omfangsrig grundet jordens stenede natur. De første planter er fra 1999, og i dag er arealet af vinstokke 59 ha, hvoraf 46 ha Morellino di Scansano DOCG og 13 ha IGT. Intensiteten er meget høj og vinstokkene er i stand til at producere højst 1,0 kg druer pr. Plante for at garantere kvalitet.

Kælderen

Den gamle restaurerede bondegård blev centrum for virksomheden og i de første år var udbyttet lavt. I 2006 sluttede opførelsen af ​​vinfremstillings-kælderen. Teknologisk avanceret raffinering: Fjernbetjening af temperaturen i vinificering og aldring i et klimatiseret område, hvor vores vin langsomt modnes i tønder og barriques.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.