Belvedere Campòli

Belvedere-Campòli i Chianti Classico er den nyeste juvel, der fra 2015 slutter sig til firmaerne i Conti Guicciardini: CASTELLO di POPPIANO, historisk selskab og leder af Chianti Colli Fiorentini, og MASSI fra MANDORLAIA, etableret i Morellino di Scansano.

Fattoria Belvedere-Campòli ligger i et af de mest passende områder i Chianti Classico i en højde af 400 meter, der forbinder Panzano til Mercatale. Eksponering og jorden er optimale forhold til at garantere rigtig gode vine.

Forretningscentret er en gammelt bondegård, som man får adgang til via en spektakulær avenue af cypresser. Fra pladsen ved huset kan du nyde en betagende udsigt over Val di Pesa fra den ene side og Val di Greve fra den anden. Ved bunden af det pragtfulde Poggio La Croce-træ ligger et gammelt og kunstnerisk Tabernakel i en dominerende position over vinmarkerne. Tabernaklet er i dag blevet restaureret.

Vingården

Vinmarkerne, oprindeligt 8,5 hektar, omstruktureres, udvides og vil gradvis nå 14 hektar. Udviklingen af Belvedere-Campòli vil være et supplement til udviklingen af de to andre virksomheder i Conti Guicciardini.

Vinmarkerne i Belvedere Campoli er blandt dem, der ligger i højest (ca. 420 m) på Chianti Classico di San Casciano Val di Pesa territorium. Det er fra dette optimale miljø, at vi får tydelige eksempler på, hvor elegant Sangiovese kan udtrykke sig i dette område: elegante tanniner, en vigtig struktur kombineret med let drikkelig.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.